Drift

Pixelbruket erbjuder en oöverträffad drift- och supporttjänst för webbplatser, vilket är en vital resurs för alla företag som vill säkerställa att deras digitala närvaro är både effektiv och problemfri.

Serviceavtal för problemfri drift

Med vårt serviceavtal får kunderna inte bara teknisk support av högsta kvalitet, utan också en omfattande skötsel av sin webbplats, vilket garanterar en smidig, säker och effektiv online-närvaro. Denna tjänst är särskilt anpassad för webbplatser som använder WordPress, vilket är världens mest populära innehållshanteringssystem.

Fri support

En av de mest framträdande fördelarna med serviceavtalet är att det inkluderar 6 timmar fri support per år. Denna tid kan användas för att lösa tekniska problem, göra små justeringar på webbplatsen eller till och med för att ge rådgivning om hur man bäst utnyttjar webbplatsen för affärsändamål. Med Pixelbrukets expertis inom drift och support är du aldrig långt borta från professionell hjälp.

Daglig backup

Att dagligen ta backup av filer och databaser är en annan kritisk aspekt för säker drift. Detta säkerställer att din webbplatsdata är säker och kan återställas snabbt vid eventuella dataförluster. I en digital värld där data är oerhört värdefull, är regelbunden och pålitlig backup inte bara en komfort – det är en nödvändighet.

Säkra uppdateringar

Uppdateringar av WordPress och plugins är en kontinuerlig utmaning för många webbplatsägare. Vårt serviceavtal tar hand om detta genom att regelbundet uppdatera din webbplats och dess plugins. Detta är avgörande för säkerheten och funktionaliteten på din webbplats, då föråldrade versioner kan vara sårbara för säkerhetsrisker och kompatibilitetsproblem.

Alltid redo

Serviceavtalet innefattar också en ”Downtime Monitor” som övervakar din webbplats och larmar om den slutar fungera. Denna övervakning är viktig för att minimera tiden din webbplats är otillgänglig för besökare, vilket kan vara avgörande för att behålla en positiv användarupplevelse och skydda ditt varumärkes rykte.

Premium-licenser

Slutligen inkluderar serviceavtalet licenser för premium-tillägg. Dessa tillägg kan erbjuda förbättrade funktioner och prestanda för din webbplats, vilket ger dig tillgång till verktyg och funktioner som annars kan vara kostsamma eller otillgängliga.

Beställ serviceavtal idag

Serviceavtalet säkerställer att din webbplats alltid är uppdaterad, säker och fungerar optimalt. För företag som vill ha en problemfri, effektiv och professionellt underhållen webbnärvaro, är Pixelbrukets drift- och supporttjänst det perfekta valet. Det finns alltså ingen bra anledning att INTE teckna ett serviceavtal.