Webbutveckling

Pixelbruket erbjuder responsiv webbdesign för alla enheter och behov. Stora och små företag, föreningar, musiker, konstnärer och privatpersoner. Pixelbruket skapar hemsidor utifrån Era behov av att synas på internet och i sociala medier. Varje hemsida är unik och designas tillsammans med Er.

Vad menas med responsiv webbdesign?

Med responsiv webbdesign menas att innehållet är anpassat för att kunna visas på flera olika enheter (mobil, läsplatta mm.) utan att förlora användarupplevelsen. Bl a google ställer from 2015 krav på att hemsidor ska vara mobilanpassade för att inte tappa positioner i sökresultatet.

Skräddarsytt efter behov

De flesta mindre företag är oftast i behov av en hemsida med kortfattad presentation av företaget, produkter och kontaktuppgifter medan andra kräver en mer avancerad lösning. Oavsett omfattningen av era behov så ser vi till att hitta den bästa webblösningen för just er.

Sökmotoroptimering (SEO)

Oavsett hur fin hemsida en har så är ju det viktigaste att besökarna hittar den.Pixelbruket skapar Er hemsida utifrån den förutsättningen och därför är den sökmotoroptimerad redan från starten.Pixelbruket erbjuder även sökmotoroptimering av befintliga hemsidor samt AdWords-kampanjer. En viktig del i sökmotoroptimeringen är att ha en snabb hemsida som laddar innehållet snabbt. Med Pixelbrukets optimeringspaket är du en bra bit på vägen mot en bra optimerad hemsida.

Fasta priser

Den kreativa processen bakom en design är omöjlig att mäta eller uppskatta i tid. Därför arbetar Pixelbruket uteslutande med fasta priser vid framställandet av webbsidor eller grafisk form. Priserna varierar efter storlek på projekt. Många av våra tjänster går att plocka ihop till paket med reducerade priser. Hör av dig så berättar vi mer.